Qavali

A restaurant with a unique story and dining experience to match.

With an initial concept already in place, our client came to us for some fresh thinking, focusing on the entrance area of their new restaurant located in the heart of Brindley Place.

 

The client wanted to create a truly unique and immersive dining experience. The experience needed to begin from the moment customers stepped over the threshold, and so it was vital that the entrance reflected the Qavali brand and teased at what was to come. With the importance of social media and the impact it can have, we were asked to include an area that provided a photo opportunity and importantly got people talking. We created a layered backdrop that reflected the brand, including authentic planting, rich textured fabrics and the Qavali logo suspended on a brushed gold framework, creating the perfect focal point. Continuing the layered approach, feature lighting with delicate pattern work was suspended from the ceiling, fabrics were draped and further planting installed. The final result was an enticing entrance that truly reflected the unique dining experience within.

Have a project in mind?
Let's get to work!